Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wywalanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, na swoim serwerze stworzyłem postać wojownik mężczyzna ( sprawdzałem każdą klasę ) to wyrzuca mnie całkowicie z metina. Ale gdy stworzę dziewczynę to nie wywala. Czym to może być spowodowane?.

Opublikowano

Sprawdzałeś czy ten błąd występuje na innych klientach? Pierwsze co mi się na myśl rzuciło to bałagan w kliencie...

Opublikowano

Próbowałem na cliencie od elitemt2 i od pandory jeszcze spróbuje na podstawowym spatchowanym ps. pliki 2010

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem :

Witam mam problem, na swoim serwerze stworzyłem postać wojownik mężczyzna ( sprawdzałem każdą klasę ) to wyrzuca mnie całkowicie z metina. Ale gdy stworzę dziewczynę to nie wywala. Czym to może być spowodowane?.

Ten kto mi z tym pomoże dostanie gm na serwerze .

Opublikowano

Czytam ze zrozumieniem i jest napisane ze stworzyles wojownika i sprawdzales kazda klase ,ale nie napisales czy cie wywalalo na innych klasach czy nie ... Pisz zeby ktos zrozumial :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Niestety, ale nawet po spatchowaniu clienta to nic nie daje, wina musi lezec po stronie serwera

Jakies pomysly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...